2016年6月15日水曜日

アンソニー・ボーデイン@フレンチキムチ派

米有名シェフ「米国で韓国料理が浮上…プデチゲすごい料理」
2016年06月08日11時50分
[ⓒ 中央日報日本語版]

米国の有名シェフであるアンソニー・ボーデイン氏が最近、米国で最も関心を引くフードとして韓国料理を挙げた。

ボーディン氏は5日(現地時間)、米国の広告専門雑誌『アドウィーク』と行ったインタビューで現在米国で最も大衆化しているフードは何かという質問に韓国料理だと答え「本当においしくて興味深い」と話した。また「今韓国料理はみんなが望む、渇望しているフード」だとしながら「辛く、破格的で、発酵されてあらゆる味があり、かっこいい子たち(cool kids)が望むまさにそのフード」だと表現した。

特にボーディン氏は韓国料理の中でもブデチゲが最も好きだと伝えた。彼はプデチゲを「ものすごい(awesome)」食べ物だとほめて「独特で、韓国ならではの味を含んでいる」と語った。

ボーディン氏は先月23日、米国のオバマ大統領と共にベトナムのハノイの食堂でライスヌードルを食べて話題になった。
http://japanese.joins.com/article/647/216647.html



Anthony Michael Bourdain (born June 25, 1956) is an American chef, author, and television personality. He is a 1978 graduate of The Culinary Institute of America and a veteran of numerous professional kitchens, including many years as executive chef at Brasserie Les Halles. Although Bourdain is no longer employed as a chef, he maintains a relationship with Les Halles in New York. He became widely known for his 2000 book Kitchen Confidential: Adventures in the Culinary Underbelly. His first food and world-travel television show was A Cook's Tour, which ran for 35 episodes on the Food Network from 2002 through 2003. In 2005 he began hosting the Travel Channel's culinary and cultural adventure programs Anthony Bourdain: No Reservations (2005–2012) and The Layover (2011–2013). In 2013, he switched to CNN to host Anthony Bourdain: Parts Unknown.

Anthony Bourdain was born in New York City, and grew up in Leonia, New Jersey.[1][2] His parents were Pierre Bourdain (d. 1987), a classical music industry executive for Columbia Records,[3][4] and Gladys Bourdain (née Sacksman),[5][6][7][8] a staff editor for The New York Times.[9]
Bourdain has said he was raised without religion, and that his ancestors were Catholic on his father's side and Jewish on his mother's side.[10] His paternal grandparents were French: his paternal grandfather emigrated from Arcachon to New York following World War I, and his father grew up speaking French and spent many summers in France.[11]


、、、(爆wwwwwwwww

5 件のコメント:

匿名 さんのコメント...

今更過ぎる韓流ステマw
粗悪肉ユッケ食って死人が出て韓国料理禁止法が出来るまでが様式美(笑)

匿名 さんのコメント...

Get Jiro!

匿名 さんのコメント...

http://www.digibooksclub.com/publisher/anthony-bourdainecco/libraries?id=72789

匿名 さんのコメント...

SuperPier 2017 Manhattan

匿名 さんのコメント...

焼肉サイコー!生臭い食い物は土人フード(爆www

コメントを投稿